Teks proklamasi dalam bahasa jawa apa?

Jawaban


Proklamasi
kita sedaya bangsa indonesia, kalih niki nyatakna kamardikan indonesia, hal2 kang ngenai pamindahan kakuasaan, lan liya2ne, di lakokake bareng2 lan ing tempo wektu kang sesingkat2e

mf klo salah, aku cma bisa krama lugu



Terima kasih telah mengunjungi www.restapp.info semoga bermanfaat

Leave a Comment